KASTAMONU / TOSYA - Sakarya Ortaokulu

Sakarya Ortaokulu

Harsat Mah. Cebeci Sokağı No4/A Sakarya Ortaokulu Tosya/KASTAMONU
Vizyon
Vizyonumuz Yaşadığımız çevrenin eğitim ve kültür merkezi olma yolunda; eğitim ufkumuzu genişletip, geleceğimizi aydınlatarak bilgi çağını yakalamak.
Misyon
Misyonumuz Yöneticisi, öğretmeni, diğer çalışanları, veli ve öğrencisi ile bütünleşmiş, topluma ve çevreye duyarlı, bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz çeşitli spor müsabakalarında 73 kupa alarak sosyal etkinliklerdeki başarısını göstermiştir. Bunların en önemlileri 2013-2014 yılında okul futbol takımının Antalya’da Türkiye Şampiyonasına katılmasıdır. Kendisini ifade etme, delillerle kanıtlama ve çürütme tekniğinin kullanıldığı ilçe münazaralarında 2 birinciliğine sahiptir. Akademik alanda da düzenli olarak başarı grafiği artmıştır. Fen Lisesi kazanan öğrenci artışı son 4 yılda 1,4,5,6 şeklinde olup sürekli gelişen bir başarı elde etmektedir.Okulumuz varoş mahallesi, olumsuz sosyo-ekonomik şartlar gibi engelleri aşarak her şeye rağmen tüm öğretmen, öğrenci,veli ve diğer personellerle birlikte bu mutluluğu yaşamaktadırlar..
Kütüphane Kitap Sayısı :1965
08:20 - 11:50 13:00 - 16:10