KASTAMONU / TOSYA - Sakarya Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun:)

“Aziz ve ecip milletimiz işgalden kurtulmak için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde İstiklal Savaşı’nda verdiği topyekûn mücadele sonucunda, 23 Nisan 1920’de milli iradenin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni dualarla kurmuş, milli egemenlik şuurunu kuşaktan kuşağa aktarılması ve yaşatılması bakımından bu tarihi güne imza atılmıştı.

Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması anlamını daha da yükseltmek üzere, bu kutlu günü dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak çocuklarımıza armağan etmişti. İnanıyoruz ki armağanlarının değerini bilecektir çocuklarımız.  Yüksek medeniyetimizin bilinci ve milli değerlerimizle birlikte yeşerterek her alanda ülkemizi ileriye taşıyacaklarıdır.

Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyoruz.

Bu vesile ile düzenlenenb kompozisyon yarışmasında ilçe genelinde birinci olan okulumuz 8/B Sınıf öğrencisi Sümeyye DUYAR'ı tebrik ederiz.

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 09:16 - Görüntülenme: 107